Bestyrelsen i Den Gyldne Cirkel

Yvonne Wassini

Formand

 

Jeg er uddannet lærer og nu spirituel lærer i Den Gyldne Cirkel. Jeg er sammen med min mand Asger Lorentsen grundlægger af DGC, OGG og GF med de to hovedcentre ved Frederiksværk i Danmark og Templet på Kreta. Jeg underviser på Mysterieskolens Verdenstjeneruddannelse, Åndelige terapiuddannelse og Gralsuddannelsen, og er gæstelærer på Esoterisk uddannelse. Jeg forestår desuden Hjertehealing-uddannelsen og spirituelle malerkurser. Mit speciale er desuden den feminine del af guddommen, Helligånden, Den Feminine Strøm, præstinde-uddannelsen samt englemennesker og stjernemennesker. Jeg er reikihealer, hjertehealer, terapeut og clairvoyant.

Kaj Brønholt

Bestyrelsesmedlem

 

Hej, jeg var med på Gården helt fra begyndelsen, hvor det første verdenstjenerkursus startede i deres privatbolig på Undinevej – der hvor Asgers datter nu bor – jeg er således verdenstjener og senere hjertehealer gennem Yvonnes enestående kursus.

Da Gården var købt, var jeg havemanden på stedet og deltog også med opbygningen af gården.

I 97 var vi på lysrejse til Luxor i 14 dage.

I tiden efter” besøgte” jeg sjælens mørke nat i en ca. 20 års tid, indtil lyset tændte igen, og jeg kom tilbage til Gården.

Jeg har bevæget mig mellem Gården og min bolig ved Himmelbjerget, når jeg ikke har været på den Gyldne Grund på Kreta – dels som caretaker, dels som lysarbejder for Kristus.

Lige nu nyder jeg godt af Yvonnes nærhed, og er spændt på de rejser vi vil gøre sammen, for at løfte steder med lys.

Jeg er trådt ind i bestyrelsen på Gården og vil her gøre mig gældende, så godt jeg kan.

Kram til alle der støtter den Gyldne Grund på Kreta og Birkemosegård.

Kærlig hilsen Kaj

Rolf Demsy

Bestyrelsesmedlem

 

Det er mit ønske at indgå i en så flad struktur i bestyrelsen som overhovedet muligt. Under mottoet “Enkelhed og gennemskuelighed”.

Den Gyldne Cirkel og Birkemosegård har været igennem en turbulent tid siden Asger døde. Men det er mit håb og ønske at stedet må trives og virke i mange år fremover. 

Siden 2015 har jeg boet på gården, og har været en del af bestyrelsen de seneste par år.

Jeg har arbejdet med kunst og spiritualitet stort set hele mit liv, og har blandt andet haft en mindre kunstskole igennem ca. 20 år. Her var jeg både leder og underviser. Desuden har jeg taget uddannelse som healer, regressionsterapeut og deltaget i masse kurser gennem tiderne: Clairvoyance, kanalisering, akasha læser og diverse spirituelle områder.

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt information

Sonnerupvej 25 3300 Frederiksværk

Send os en besked

    Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne