Bestyrelse Den Gyldne Cirkel

Tina Holm

Forkvinde

Nogle gange kan det være svært at sige, hvorfor man havnede lige der hvor man gør. Jeg oplevede at blive ført hertil, måske for at blive ført videre til en ny udfoldelse og nye opgaver. Jeg har altid været Lysarbejder, måske ikke altid lige bevidst, men har været bevidst om, at jeg havde nogle evner, jeg kunne hjælpe andre med. Det er nok essensen i mit virke som Lysarbejder. Jeg har sagt ja til bestyrelsesarbejdet, og opgaver på både Birkemosegård og i Den Gyldne Cirkel, da det giver mening for mig. Ønsket om, at være med til at skabe gode rammer til hvert enkelt menneske der finder vej hertil, med at få vækket noget i dem selv. Eller at udfolde sig til at blive bevidste Lysarbejder, -det giver mening for mig. Udover bestyrelsesarbejdet, engagerer jeg mig i de tiltag der tages, jeg bidrager i administrationen, i det praktiske arbejde, kreative opgaver og i at løfte ved tjenestearbejde. Jeg glæder mig til at møde en masse skønne mennesker og sætte Den Gyldne Cirkel på verdenskortet.

Eskild Tjalve

Næstformand

Jeg har arbejdet 14 år som lektor, civilingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet. Jeg har således et solidt grundlag for den teknisk videnskabelige verden. (Det har betydning for de sidste linjer jeg skrive her).
Jeg har siden 1983 arbejdet med den spirituelle verden, og har holdt talrige foredrag og kurser, skrevet bøger og malet spirituelle malerier.
I mit spirituelle arbejde har det altid været vigtigt for mig, at tingene kan bruges i det daglige liv, som redskaber til at udvikle livsvisdom, så man kan forbedre sin livskvalitet, og derved være den bedst muligt tjener for Det Højeste. Dette er ting, som vil kunne supplere og styrke undervisningen og arbejdet ved Den Gyldne Cirkel. I de senere år er der fremkommet et helt nye naturvidenskabeligt verdensbillede, som vender op og ned på den hidtidige videnskab, hvorved det har kunnet åbne sig 100% for den spirituelle verden. Det er stadig kun et mindretal af forskere, der er åbne for det nye, men det står stærkt på basis af solid forskning. Der udvikles meget interessante nye spirituelle redskaber, som også vil kunne være til stor gavn for DGC.

Yvonne Wassini

Medlem

Jeg er uddannet lærer og nu spirituel lærer i Den Gyldne Cirkel. Jeg er sammen med min mand Asger Lorentsen grundlægger af DGC, OGG og GF med de to hovedcentre ved Frederiksværk i Danmark og Templet på Kreta. Jeg underviser på Mysterieskolens Verdenstjeneruddannelse, Åndelige terapiuddannelse og Gralsuddannelsen, og er gæstelærer på Esoterisk uddannelse. Jeg forestår desuden Hjertehealing-uddannelsen og spirituelle malerkurser. Mit speciale er desuden den feminine del af guddommen, Helligånden, Den Feminine Strøm, præstinde-uddannelsen samt englemennesker og stjernemennesker. Jeg er reikihealer, hjertehealer, terapeut og clairvoyant.

Torben Normark Hansen

Suppleant

Jeg er 57 år, civilt uddannet Socialpædagog med overbygning i Specialpædagogik. alternativt uddannet Psykoterapeut, Blomstermediciner, Esoterisk Healer, Astrolog og har en Master/MsE i Esoterisk Psykologi.
Asger og jeg er gamle Spirituelle venner og Den Gyldne Cirkel har siden dens stiftelse for mig været et respekteret Spirituelt Meditations- og Lystjeneste-Center, Kosmisk Indstrømningssted, Åndeligt Kunstnerisk Værksted, Healerskole og Træningssted for Verdenstjenere.
Mit bidrag til Den Gyldne Cirkel har hovedsalig været fokuseret på Det Kosmiske Indstrømningsarbejde gennem Solmeditations-tjenesterne ved tiden for fuldmåne.
Men fra 2017 startede jeg også mit undervisningsarbejde her på Cirklen gennem mit første Udviklingsgruppe-forløb. Jeg påtænker at fortsætte dette arbejde fra efteråret 2019.
Mit bidrag som foreløbig midlertidigt Bestyrelses-medlem(suppleant), ikke bosiddende på Birkmosegård, er for mit vedkommende motiveret af at bidrage til stabilitet, problemløsning og balanceret udvikling, fornyelse og udvidet samarbejde med Klodens Lysarbejdernetværk.
Jeg er optaget af at se udfoldelsen af Sjælsbevidsthed realiseret gennem grupper og deltage i gruppeledelse under supervision af vores Højere Bevidsthed og Klodens Mesterbevidstheder.
Jeg glæder mig til sammen med Bestyrelsens andre deltagere og DGCs tovholdere og medlemmer at varetage de opgaver og udfordringer der kommer forbi.

Leif Bjerregård

Medlem

Rolf Demsy

Suppleant

Kom i kontakt med os herunder

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked til os - vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt information

Sonnerupvej 25 3300 Frederiksværk

Send os en besked

Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne