Bestyrelsen i Den Gyldne Cirkel

Jette Ferdinand Pedersen

Bestyrelsesmedlem

 

Tekst kommer senere.

Pia Kühnell

Bestyrelsesmedlem

 

Tekst kommer senere.

Katinka Maya Vår

Bestyrelsesmedlem

Jeg tror på DGC som et kursuscenter, hvis primære formål er at hjælpe lysarbejdere i udviklingen af deres virke til gavn for vores planet. Min fars værste scenarie for DGC var, at det efter hans død blev til en hyggelig kaffeklub med fokus på det nære og på folks personlige behov. Bestyrelsens vigtigste opgave er, efter min mening, til fulde at udnytte DGC’s potentiale for at tilbyde en variation af spirituel undervisning i høj kvalitet. – Og dermed også at være et samlingssted for dygtige undervisere og engagerede kursister. På det lavpraktiske område mener jeg, at det er vigtigt med struktur og orden for at få hverdagen til at køre.

Yvonne Wasini

Bestyrelsesmedlem

 

Jeg er uddannet lærer og nu spirituel lærer i Den Gyldne Cirkel. Jeg er sammen med min mand Asger Lorentsen grundlægger af DGC, OGG og GF med de to hovedcentre ved Frederiksværk i Danmark og Templet på Kreta. Jeg underviser på Mysterieskolens Verdenstjeneruddannelse, Åndelige terapiuddannelse og Gralsuddannelsen, og er gæstelærer på Esoterisk uddannelse. Jeg forestår desuden Hjertehealing-uddannelsen og spirituelle malerkurser. Mit speciale er desuden den feminine del af guddommen, Helligånden, Den Feminine Strøm, præstinde-uddannelsen samt englemennesker og stjernemennesker. Jeg er reikihealer, hjertehealer, terapeut og clairvoyant.

Rolf Demsy

Bestyrelsesformand

 

Det er mit ønske at indgå i en så stabil, struktureret bestyrelse som overhovedet muligt. Under mottoet “Enkelhed og gennemskuelighed”.

Den Gyldne Cirkel og Birkemosegård har været igennem en turbulent tid siden Asger døde. Men det er mit håb og ønske at stedet må trives og virke i mange år fremover. 

Siden 2015 har jeg boet på gården, og har været en del af bestyrelsen som suppleant de seneste par år.

Jeg har arbejdet med kunst og spiritualitet stort set hele mit liv, og har blandt andet haft en mindre kunstskole igennem ca. 20 år. Her var jeg både leder og underviser. Desuden har jeg taget uddannelse som healer, regressionsterapeut og deltaget i en del kurser gennem tiderne: Clairvoyance, kanalisering, akasha læser og diverse andre spirituelle områder.

Hanne Hvidberg Petersen

Bestyrelses suppleant

 

Som suppleant ønsker jeg at støtte, gøre et stykke arbejde for Den Gyldne Cirkel/ Birkemosegårds kursus afdeling. Være brobygger mellem det gamle og det nye som er ved at folde sig ud. Deltage i kl.12 meditationer, da jeg bor på gården, så indstrømningen på gården bliver aktiveret, til glæde for retræte kursister og kursister. Være med til at skabe et spirituelt samlingssted, hvor spirituelle søgende mennesker, sjæle kan mødes.

❤Hanne

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!

Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne