Vil du holde dit kursus eller Event på Birkemosegård…..

Vi har en stor og lys sal med plads til max. 100 personer. En mindre sal kombineret med spise afdeling og undervisningsafd.
Værelser med plads op til ca. 20 sengepladser. Fordelt på 1 persons værelser, 2 personers Værelser, 3-4 personers værelser.

 Fantastisk have område, gårdhave med fiskedam og udendørs café miljø. Gården er smukt beliggende med store marker og stier med fritgående køer, små søer, kuperet landskab. (F. eks Dragebjergene med flere oldtids høje lige ved siden af). Birkemosegaard ligger på en halvø i Arresø. Og der er kun få minutters gang til vandet på begge sider.

Skriv en kort meddelelse [email protected] -Så vil du blive kontaktet, og få et pristilbud på dit kursus.

Den store sal

Solsalen,  er en dejlig stor og lys undervisnings-sal med skøn panoramaudsigt over Arresø. Der er gulvvarme i det smukke trægulv, og lamper der kan dæmpes til formålet.
Her er der mulighed for at stille 10-12 brikse op, samtidig med der er plads til undervisning ved whiteboard tavlen. Der er god plads i salen til bevægelse, dans og yoga.

Der er madrasser, yogamåtter, puder og tæpper til yoga undervisning, liggende meditationer mv.

Vi har gode polstrede siddestole i store mængder i kan benytte. Der er desuden et rundt bord evt. til midten, og et bord til underviseren til f.eks. undervisningsmaterialer, computer og projektor.
I kan benytte en transportabel whiteboard tavle, et hvidt lærred og et musikanlæg.
(Også til IPad/telefon tilslutning – husk kabel.)
Desuden står der et flygel og et El-klaver i salen.
Akustikken er utrolig god til koncerter og lign. lyd arrangementer.

Hvis i påtænker at afholde foredrag, koncert eller lign må der max. være 100 personer i salen pga. brandmyndighederne.

Der er tilknyttet 3 pæne bad og toiletter til salen, samt et hyggeligt fællesrum med mulighed for at nyde en kop te/kaffe. Ved dobbelt bookinger af begge sale, er det her i spiser jeres frokost.
Er der ikke nogen der har lejet Cirkelsalen, er i velkomne til at spise der, ved omhyggelig oprydning efter jer

Den lille sal

Cirkelsealen. Det er vores lille sal, hvor der max må være 49 personer. Salen er mest optimal til undervisning med op til 20-25 kursister. Her er også super hyggeligt ved mindre kursushold. Der er ikke så meget gulvplads til dans, yoga og lign. så der anbefaler vi i stedet Solsalen.
Cirkelsalen ligger i åben enhed med spisesalen, som man lejer samlet. Der står en whiteboard tavle med hjul, og et musikanlæg i kan benytte. (Cd afspiller og du kan sætte Ipad, mobil og lign. til anlægget.)
Der er gode polstrede stole, og et oval bord til midten. Spisebordene kan også benyttes til undervisning, til kreative udfoldelser mv. (Husk voksduge eller andet underlag)
Der er 2 bad og 3 toiletter ved salen, og den ligger i stueetagen, hvor de fleste værelser ligger på 1. sal i samme bygning. Køkkenet støder op til spisesalen, med en åben disk på den ene side, og er inkluderet i leje af Cirkelsalen.

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!