Praktiske oplysninger

Birkemosegård

Er naturskønt beliggende i fredet område med blik til den smukke Arresø. Stedet huser udover kursus og uddannelsescenter også et bofællesskab for 11 personer. Der er lokaler og værelser til at leje som ramme for kursusforløb, men også til den enkelte for et stille og livgivende retræteophold. Arbejdet på gården udføres af engagerede medlemmer samt af frivillige der føler interesse i, at være delagtige i den intention og ikke mindst energi, der grundlæggende er tilstede på Birkemosegård, som et overordet mål, at være både medskabende og medgivende i vores bidrag til verden.

Gården er også dagligt et samlingssted for møder med ligestillede, omkring meditation, udveksling, erfaring og læring med de kompetencer, der ligger indenfor vores målsætning.

Kursus- og udlejningspriser er lagt på et niveau, så de fleste har mulighed for at komme som gæst, samt deltage på vores center. Da der ingen ansatte er, ligger det i konceptet, at når man deltager på vores uddannelser og kurser, så hjælper man hinanden med de praktiske ting, for at få det til at fungere bedst muligt. Det vil være opvask (vi har opvaskemaskine), oprydning og lettere rengøring af toiletter under kurser/møder. Der vil blive sat liste op, man kan skrive sig på til opgaver.

Adresse: Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk

Mobil: +45 23 87 24 24

Email[email protected]

CVR19103730

Åben telefontid:
Torsdag kl. 11-15 / Fredag kl. 13-15
Indtalt besked/sms/mail besvares flere gange om ugen.

Priser

Bestilling af overnatning på [email protected]

Priser værelser:

Eneværelse pr. nat:
300 kr. pr. person

Dobbeltværelse pr. nat:
250 kr. pr. person

Flersengsrum pr. nat:
170 kr. pr. person

Telt pr. person pr. nat:
100 kr.

Retræte pr. uge pr. person

Eneværelse: 1800 kr.

Dobbeltværelse: 1400 kr.

Flersengsrum: 1020 kr.

Telt pr. person: 600 kr.

Sengetøj og linned kan lejes for 30 kr,-

Betaling via MobilePay 28058 eller bankoverførsel 1551 3628469

Man rydder selv op og gør rent på værelser ved afrejse. Rengøringsmidler og støvsuger forefindes.
Man kan medbringe eget sengetøj og betræk, men venligst uden dyrehår af hensyn til allergikere.

Vi har til udlejning et hyggelig fællesrum til 6 personer – (Diamanten), et dejligt fællesværelse til 3-4 personer – (Anemonen), 2 små ene værelser – (Forglemmigej og Klokkeblomst),
2 dobbeltværelser – (Lotussen og Syrenen) og 2 små eneværelser for enden af sovesal – (Bellis og Smørblomst). Alle værelser er på 1. sal.

Er man gangbesværet eller ønsker at bo lidt mere i fred, er der mulighed for at leje værelset Svalebo, der ligger i stueplan, her er plads til 2. Til underviserne er der mulighed for at leje Gaia, som har plads til 2 og har et arbejdsbord og stole. Ved særlige lejligheder kan der lejes et par værelser mere. Der er adgang til kursus-sal for kørestolsbrugere ad rampe.

Vi bestræber os på, at indkvartere folk efter ønsker og specielle behov, så oplys os gerne om evt. behov. Ligeledes ligger også her hensynet til, at der holdes ro på værelserne, da her er meget lydt, og vi har mange sensitive kursister. Vi appellerer også til at være duftneutral under opholdet af hensyn til allergikere.

Toilet og bad på gang ved værelser på 1. sal ellers i stueplan i gang ved kursussal og ved vaskerum i Soltemplet. Her er også vaskemaskiner man kan benytte mod betaling. 
Sengetøj og håndklæder findes også i vaskerum.

Køkken: Vi har kursistkøkken med køleskab og ovne i stueplan i forbindelse med kursussal og ekstra køleskabe ved indgang til kontor. Tekøkken i fælles opholdsstue på 1. sal med køleskab og fryseboks.
I dagligstuen findes også tv og DVD afspiller.

Netværk: Mulighed for nettilslutning og trådløst netværk nogle steder, medbring selv computer.

Bogbutik: I vores bogshop sælger vi bøger og cd’er, der ligger i tråd med den grundlæggende intention i Den Gyldne Cirkel. Butikken er åben om søndagen efter tjeneste eller eft. aftale med medarbejder/beboer.

Der er mindre sliksalg (sundere) i Cirkelsalen, hvor der er selvbetjening.
Husk at skrive “slik”, hvis du betaler med MobilePay.

Vi har MobilePay 28058.

Vi bor ca. 3 km fra butikker.

Cykler: Kan lejes

Rygere henvises til lille læskur bag ved lagerbygning.

Rigtig godt at medbringe udetøj til gode traveture langs mark, sø, skov og vej.

Vi ønsker alle et rigtigt godt ophold hos os.

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt information

Sonnerupvej 25 3300 Frederiksværk

Send os en besked

    Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne