Hjertehealing uddannelsen

 HJERTEHEALING UDDANNELSEN 2024

-også hvis du er tidligere kursist-

1 Modul d. 12 – 13 – 14 april 2024
2 Modul d. 9 – 10 – 11 – 12 maj 2024

Har du lyst til at lære at heale dig selv og andre med en blid healende kærligheds energi.

Under uddannelsen modtager du også selv hjertehealing.

Du får øvelser i at åbne din healings kanal, og du får en dybere forståelse for healing, samt Du oplæres i teknikkerne bag healingen. 

Du lærer at mærke forskellige former for aura, lærer at fjernheale, samt du lærer om velsignelse. 

I øver healingen på hinanden 2 og 2, så du kommer til at mærke hjertehealingen i og på din egen krop.

Det kan være, at du føler dig kaldet i hjertet, og har en indre længsel efter at hjælpe og støtte andre, gennem den helbredende healings kraft, men har brug for yderlig viden og teknisk kunnen i hjertehealing.

Du er måske allerede blevet inspireret af Asger Lorentsen bog: ”Hjertets healende lys”.

Bogen, der grundlæggende anbefales at læses til uddannelsen

Den gyldne cirkels hjertehealer uddannelse, har som formål at uddanne mennesker til at kunne heale andre, ud fra en forbundenhed med kærlighedens kilder.

Hjertehealingen henvender sig derfor til alle med denne lyst og længsel.

Den henvender sig også til tidligere deltagere, der vil genopfriske kurset, samt til behandlere, der ønsker at udvide deres muligheder som behandler.

I er alle velkomn.

Uddannelsen er også god at kombinere med verdenstjeneruddannelsen, for både tidligere og kommende deltagere til denne.  

 

Uddannelsen afsluttes med diplom overrækkelse til de deltagere, der på den sidste dag ønsker at bekræfte healings evner, teoretisk og praktisk kunnen. Diplomet er uddannelsens blå stempel til, at kompetencen som hjertehealer er tilstrækkelig til, at den uddannede kan yde en professionelt acceptabel hjertehealing.

Uddannelsen indhold

Under undervisningen videregives en mangfoldighed af viden, erfaringer og teknikker. 

Indholdet på uddannelsen er:

  • Lysformidling gennem hjertet:Der trænes i de bønner, påkaldelser og indre holdninger, som en hjælp til at formidle det hellige lys gennem hjertet. Der gennemgås og øves en fuld hjertehealing led for led. Selve træningen i at åbne for og at formidle det healende lys er den vigtigste ingrediens i uddannelsen.
  • Lovene for healing: Der undervises i, hvad der fremmer evnen til hjertehealing, og i hvorledes samarbejdet mellem indre og ydre verdener foregår under healingen.
  • Healing i chakraer og indre legemer: Der gives en vis forståelse af hjertehealerens måde at forvandle blokeringer på, og der trænes i sensitivitet over for hvor og hvor længe der kan heales.
  • Renselse og beskyttelse:Der øves i teknikker til at rense auraen, til at give klienten jordforbindelse, til at beskytte klienten og til at opløse negative kræfters indgange.
  • Fjernhealing og gruppehealing:Der undervises i at hjælpe mennesker, der ikke er fysisk tilstede, med healing og i at omslutte en hel gruppe med healende lys, herunder læres en gruppehealing.
  • Terapeutisk healing: Der undervises i en enkel terapiteknik, som healeren kan anvende, når konkrete smerter og traumer trænger sig på under healingen.

Undervisningen i hvert område omfatter teori, øvelse samt videregivelse af erfaringer fra variationerne af situationer, der kan opstå. Hovedparten af uddannelsens indhold er øvelser. Meditationer og indtuninger er en vigtig del af kurset. Herunder arbejdes med at få den indre holdning og det indre motiv, som kan åbne til dybest mulige områder af det healende lys.

Perioden over de 2 moduler skal ses som en samlet hjertemåned, hvor der åbnes dybere og dybere for det livgivende og healende lys, der strømmer fra Guds hjerte gennem engleriget, da denne åbenhed er en forudsætning for evnen til at kunne formidle hjertets healende lys.

 

 

Praktiske oplysninger

Undervisere: Yvonne Wassini og Piamaria Sophia

 Pris: 5200,-/ *4500,-
*for Arbejdsledige, fuldtidsstuderende Samt pensionister.

Er du tidligere kursist på udd.
tilbydes du uddannelsen for 2500,-. 

Tag kontakt til kontoret, for dette,  samt ved evt. spørgsmål. 

 


Prisen inkl. te/kaffe + i pauserne. Øvrige måltider sørger man selv for. Der er køkken faciliteter til rådighed, m/ køleskabe til medbragt mad. I kan evt. arrangere noget i fællesindkøb / spisning, eller evt. bestille mad udefra.
Priser for værelser findes på www.dengyldnecirkel.dk – samt på tilmeldings skemaet.

Overnatning bestilles kun på [email protected]

Det anbefales at overnatte, således at man kan blive i det healende lys på modulerne. 

Bemærk: For at holde prisen rimelig for alle, hjælper vi hinanden med opvask, kaffe /the /  oprydning m. m under uddannelsen, samt rengøring af værelse efter brug. 

Sted
Den Gyldne Cirkel. Birkemosegård, Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk.

Tilmelding
Du sikrer dig en plads ved at sende / aflevere tilmeldingsskema, samt indbetale depositum på 1500,-  på konto: 1551  –  3628469   

Mere info fås, ved at sende mail til [email protected]

 

Hjertelig velkommen i hjertets healende lys

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!

Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne