Hjertehealing uddannelsen

HJERTEHEALING UDDANNELSEN maj/juni 2022

-også hvis du er tidligere kursist-

1 Modul  6. maj til og med 8. maj 2022
2 Modul  18. juni og 19. juni 2022

Har du lyst til at lære at heale dig selv og andre med en blid healende kærligheds energi.

Under uddannelsen modtager du også selv hjertehealing.

Du får øvelser i at åbne din healings kanal, og du får en dybere forståelse for healing, samt Du oplæres i teknikkerne bag healingen.

Du lærer at mærke forskellige former for aura, lærer at fjernheale, samt du lærer om velsignelse.

I øver healingen på hinanden 2 og 2, så du kommer til at mærke hjertehealingen i og på din egen krop.

Det kan være, at du føler dig kaldet i hjertet, og har en indre længsel efter at hjælpe og støtte andre, gennem den helbredende healings kraft, men har brug for yderlig viden og teknisk kunnen i hjertehealing.

Du er måske allerede blevet inspireret af Asger Lorentsen bog: ”Hjertets healende lys”.

Bogen, der grundlæggende anbefales at læses til uddannelsen

Den gyldne cirkels hjertehealer uddannelse, har som formål at uddanne mennesker til at kunne heale andre, ud fra en forbundenhed med kærlighedens kilder.

Hjertehealingen henvender sig derfor til alle med denne lyst og længsel.

Den henvender sig også til tidligere deltagere, der vil genopfriske kurset, samt til behandlere, der ønsker at udvide deres muligheder som behandler.

I er alle velkomne …..

Uddannelsen er også god at kombinere med verdenstjeneruddannelsen, for både tidligere og kommende deltagere til denne, som DGCs kursuscenter igen udbyder her til efteråret 2021.

 

Uddannelsen afsluttes med diplom overrækkelse til de deltagere, der på den sidste dag ønsker at bekræfte healings evner, teoretisk og praktisk kunnen. Diplomet er uddannelsens blå stempel til, at kompetencen som hjertehealer er tilstrækkelig til, at den uddannede kan yde en professionelt acceptabel hjertehealing.

Uddannelsen i hjertehealing under Den Gyldne Cirkels Kursuscenter har som formål at uddanne mennesker til at kunne heale andre ud fra en forbundenhed med kærlighedens kilder.

Uddannelsen er henvendt til deltagere eller tidligere deltagere på verdenstjeneruddannelsen, til mennesker med healings erfaring, til alternative behandlere der ønsker at udvide deres muligheder for behandling, samt til andre mennesker, der inspireret af bogen “hjertets healende lys” finder, at de har en indre baggrund for at for at hjælpe deres medmennesker til en større åbenhed for den guddommelige kærligheds selvhelbredende kraft, men som har brug for viden og teknisk kunnen i hjertehealing.

Det er derudover en fordel at have læst Asger Lorentsen: ”Hjertets healende lys”.

Ved uddannelsens afslutning gives diplom til de deltagere, der på den sidste dag kan bekræfte en bestemt standard af healingsevner samt teoretisk og praktisk kunnen. Diplomet er uddannelsens blå stempel til, at kompetencen som hjertehealer er tilstrækkelig til, at den uddannede kan yde en professionelt acceptabel hjertehealing.

Uddannelsen indhold

Under undervisningen videregives en mangfoldighed af viden, erfaringer og teknikker. 

Indholdet på uddannelsen er:

  • Lysformidling gennem hjertet:Der trænes i de bønner, påkaldelser og indre holdninger, som en hjælp til at formidle det hellige lys gennem hjertet. Der gennemgås og øves en fuld hjertehealing led for led. Selve træningen i at åbne for og at formidle det healende lys er den vigtigste ingrediens i uddannelsen.
  • Lovene for healing: Der undervises i, hvad der fremmer evnen til hjertehealing, og i hvorledes samarbejdet mellem indre og ydre verdener foregår under healingen.
  • Healing i chakraer og indre legemer: Der gives en vis forståelse af hjertehealerens måde at forvandle blokeringer på, og der trænes i sensitivitet over for hvor og hvor længe der kan heales.
  • Renselse og beskyttelse:Der øves i teknikker til at rense auraen, til at give klienten jordforbindelse, til at beskytte klienten og til at opløse negative kræfters indgange.
  • Fjernhealing og gruppehealing:Der undervises i at hjælpe mennesker, der ikke er fysisk tilstede, med healing og i at omslutte en hel gruppe med healende lys, herunder læres en gruppehealing.
  • Terapeutisk healing: Der undervises i en enkel terapiteknik, som healeren kan anvende, når konkrete smerter og traumer trænger sig på under healingen.

Undervisningen i hvert område omfatter teori, øvelse samt videregivelse af erfaringer fra variationerne af situationer, der kan opstå. Hovedparten af uddannelsens indhold er øvelser. Meditationer og indtuninger er en vigtig del af kurset. Herunder arbejdes med at få den indre holdning og det indre motiv, som kan åbne til dybest mulige områder af det healende lys.

Perioden over de 2 moduler skal ses som en samlet hjertemåned, hvor der åbnes dybere og dybere for det livgivende og healende lys, der strømmer fra Guds hjerte gennem engleriget, da denne åbenhed er en forudsætning for evnen til at kunne formidle hjertets healende lys.

 

 

Praktiske oplysninger

Underviser: Yvonne Wassini.

Pris: 5200,-/ 4500,- for Arbejdsløse, fuldtidsstuderende og pensionister.

Uddannelsen tilbydes for tidligere kursister til kr. 2.500.-
Tag kontakt til kontoret, for dette,  samt ved evt. spørgsmål. 

Prisen inkl. te/kaffe alle dage.

Der er køkkenfaciliteter til rådighed med køleskabe til medbragt mad. I kan evt. arrangere noget fællesindkøb / spisning.

Bemærk: For at holde prisen rimelig for alle, hjælper vi hinanden med opvask og oprydning under uddannelsen, samt rengøring af værelse efter brug.

Overnatning bestilles på [email protected]

Priser på overnatning, se under praktisk info.

Det anbefales at overnatte, således at man kan blive i det healende lys under modulerne.

Bemærk: For at holde prisen rimelig for alle, hjælper vi hinanden med opvask, oprydning og tilberedning af frokost under uddannelsen, samt rengøring af værelse efter brug.

Tider:

  1. modul starter Fredag kl. 16.00 og slutter søndag kl. 16.00.
  2. modul starter Lørdag kl. 10.00 og slutter søndag kl. 16.00.

Du er velkommen til at overnatte uden beregning fra lørdag d.17.6 til lørdag 18.6.

Sted:

Den Gyldne Cirkels Kursuscenter, Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk.

Tilmelding: SE vedlagte tilmeldingsskema.

Du sikrer dig en plads ved at sende / aflevere tilmeldings skema  samt indbetale depositum på 1500,-  på konto: 1551  –  3628469

Mere info fås, ved at sende mail til [email protected]

Hjertelig velkommen i hjertets healende lys

 

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!

Sonnerupvej 25 3300 Frederiksværk

Kontonr. 1551-3628469

MobilePay 28058

Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne