Nyhedsbrev

The Order of the Golden Grail – juli 2021

Vi dedikerer os til:
* Jordens levende ånd
* Guds medfølende kærlighed
* Udbredelsen af det hellige liv
* Udstrømningen fra Den Gyldne Gral 

Kære medlemmer

Hjemmesiden The Golden Foundation – Den Gyldne Grund er opdateret af Hans Christian Hansen fra Finland og er virkelig blevet smuk og indbydende.

Heldigvis rejser vi inden længe til ”Den Gyldne Grund” på Kreta på retræte (se vedhæftede) Det er så mit hjerte synger af glæde – alt for længe har det ikke været muligt grundet Corona epidemien. Der er regler for Covid 19 test, hvis du ikke er vaccineret, men det er muligt uden for meget besvær. Du kan abonnere på Rejsevejledningen Grækenland, således du er helt ajour med gældende regler.

Vi er 4 fra bestyrelsen der afholder retræten fra d. 23. til d. 30. august 2021 – Michael Jeremiassen, Inge Libschitz, Jette Ferdinand og undertegnede. Vi rejser fra Billund til Chania retur med Ryanair og det er naturligvis muligt at følges med os. Ankommer du til Heraklion`s lufthavn eller med bus fra Chania, kan du blive hentet af stedets caretaker. Vi hjælper til, således at du kommer trygt og sikkert til ”Den Gyldne Grund.” Ring gerne til 2296 5463 ved spørgsmål

  • Den 3.oktober 2021 er der OGG-dag på Den Gyldne Cirkel Sonnerupvej 26, Frederiksværk fra kl. 13.30 til kl. 16.00 pris 50 kr. Emnet er denne gang 1. indvielse, som har betegnelsen Fredsskaberen, der nærer flammen. Og 1. fase (mellem 1. og 2. indvielse) som er kendetegnet
    ved Hjertets fred. Tilmelding på [email protected]. Ring til Jette Ferdinand på 2427 8124 ved spørgsmål.
  • Den 9. oktober 2021 afholder vi OGG-dag i Hertha Landsbyvænget 14, 8464 Galten fra kl. 10.00 til kl. 16.00. Dagen byder på meditationer og undervisning fra The Order of the Golden Grail`s righoldige materiale v/ bestyrelsens medlemmer. Samt en ceremoni v/ Preben Valeur og det er en helt særlig oplevelse at deltage i – du vil nå højder du ikke troede var muligt.

Du kan medbringe egen frokost og vi sørger for biodynamiske snaks fra Hertha Bageri, samt kaffe og te i pauserne Pris 450 kr. tilmelding til [email protected] og ring gerne til 22965463 ved spørgsmål.

• Igen i år imellem jul og nytår afholder vi juleretræte på Den Gyldne Cirkel – der følger mere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Det er en fornøjelse at skrive dette nyhedsbrev og vide at vi kan mødes fysisk og ikke kun i ånden.

Med Venlig Hilsen

Susanne Olesen
På vegne af bestyrelsen i ”The Order of the Golden Grail”