Ansøgnings procedure for nye beboere

 Har du/I et ønske og mod på at bo på vores kursuscenter, og indgå i et bo-arbejdsfællesskab, i det smukke Arrenæs, med udsigt over Arresø, tæt på skoven og livgivende naturoplevelser er du meget velkommen til at indsende en ansøgning.
Send os gerne en mail, så vi evt. kan finde en dag, du/I kan komme på besøg. Skriv meget gerne lidt om dig selv, også selvom du muligvis i forvejen kender til stedet, og evt. har deltaget i DGC´s aktiviteter og kurser.
Du er også velkommen til at komme forbi, til en af vores søndags tjenester, og efterfølgende dele en uforpligtende snak med os, over en kop the / kaffe.  Gå evt. også en tur i området.
Samtalen ser vi på som en rigtig vigtig del, da det er en stor ting, at skulle indbyde nye beboere til vores dejlige gård.

Den Gyldne Cirkel er et kursuscenter for mennesker, der ønsker at styrke kontakten til hjertet og leve mere ud fra sjælens tone.

Den Gyldne Cirkels fundament bygger på den levende Åndelige Visdom gennem det teosofiske verdensbillede i samklang med Den Nye Verdensimpuls.

Man flytter ikke kun ind som beboer, på dette fantastiske sted, som Birkemosegård det er. Man bliver også en del af et arbejdsfællesskab, hvor man dedikerer sig til faste praktiske arbejdsopgaver, som er en af de vigtigste funktioner på stedet som beboer. Man kan i den forbindelse allerede nævne at nogle af følgende områder vil blive højt prioriteret.

  • Rengøring og pleje af kursusområde
  • Servicering af kurser, kursusafdelingen og kursister. 
  • Deltagelse i småreparationer og vedligeholdelse af bygninger og udendørs arealer.

Den Gyldne Cirkel ser sig som en del af en verdensomsluttende Lysarbejder gruppe, der er åben for den nye tids indstrømninger.
Som en del af fællesskabet holder vi daglige kl. 12 meditationer (minus lørdag) samt Lystjeneste hver søndag også kl. 12.
Der vil yderligere blive lagt vægt på følgende spørgsmål i forbindelsen med ansøgningen.

  • I hvilken rolle ser du dig selv, på DGC/ Birkemosegård?
  • Hvilke praktiske kompetencer og færdigheder vil du byde ind med på DGC / Birkemosegård?
  • Hvilket kendskab har du til det teosofiske verdensbillede?
  • Hvilke grundlæggende DGC kurser har du evt. deltaget i?

Den Gyldne Cirkel vil give dig mulighed for at udvikles i et spirituelt fællesskab, deltage i forskellige kurser, måske selv være med til at planlægge aktiviteter, og hjælpe med at nedfælde Den Nye Verdensimpuls.

Mærk derfor efter, om noget vækker genklang, så kan du/I kontakte os, på [email protected]. Vi ser så meget frem til at mødes

  De kærligste hilsener fra DGC Birkemosegård