1. Generelt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer bestilt via Den Gyldne Cirkels webshop. Betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Den Gyldne Cirkel.
Udover vores specifikke betingelser gælder købelovens almindelige regler for køb hos forretninger, herunder købelovens reklamationsfrist på 24 måneder for skjulte fejl og mangler.

2. Forudsætninger

Du kan kun handle hos Den Gyldne Cirkels webshop, hvis du opfylder følgende betingelser:

1. Du skal ved at klikke på “accepter”-boksen i ordreforløbet tiltræde, at du har gennemlæst vore betingelser, og at du er indforstået hermed.

2. Du skal være mindst 18 år for at kunne handle hos os.

3. Bestilling af varer

For at kunne gennemføre en bestilling af varer hos Den Gyldne Cirkel beder systemet dig om at afgive oplysninger om dit navn, e-mailadresse, postadresse og betalingskort og betalingskortnummer (med udløbsdato), hvis du ønsker at betale online. Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og vil ikke blive anvendt til andet formål.

Om sikkerhed henvises til punkt 6 nedenfor.

Forud for afgivelse af bestilling vil du på Den Gyldne Cirkel se en oversigt, der viser de varer, du har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusive eventuelle leveringsomkostninger).

Når du har afgivet din bestilling, modtager du straks en faktura, som du anbefales at udskrive og opbevare som dokumentation for bestillingen.

Når vi har registreret din indbetaling, modtager du en kvittering.

Leveringen vil med lagerførte varer normalt finde sted inden for få hverdage.

Modtagelse af varer
Når du har modtaget dine varer, bør du sammenholde disse med fakturaen. Eventuelle skader under transport dækkes af Den Gyldne Cirkel. Såfremt du konstaterer en fejl eller mangel/skade på de leverede varer, skal du straks eller inden 14 dage fra leveringen kontakte Den Gyldne Cirkel på web[email protected].

Ved reklamation skal du opgive følgende oplysninger:
– Ordrenummer
– Navn
– Telefonnummer eller e-mail adresse
Du kan også kontakte Den Gyldne Cirkel på det under punkt 9 nævnte adresse.

4. Betaling

Betaling for varer bestilt på Den Gyldne Cirkel kan ske ved online betaling med Dankort, Visakort og MasterCard.

Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v. eller såfremt du udnytter din fortrydelsesret, jfr. punkt 7 nedenfor, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive sendt til dig pr. bankoverførsel, når vi har modtaget dine returvarer. Returfragt for tilbageleveret vare sker for kundens egen regning.

Forhandlere får forhandlerrabat af normalprisen, ikke af eventuel tilbuds- eller udsalgsrabat.

5. Sikkerhed ved online betaling

I forbindelse med online-betalinger anvendes krypteringsteknologi og dine betalings-kort informationer gemmer ikke hos os.

Du hæfter ikke selv for misbrug af dit betalingskort, med mindre du har overtrådt de gældende regler for brug heraf.

6. Fortrydelsesret/reklamation

Fortrydes bestilling inden afsendelse fra vores pakkeri, kan den omkostningsfrit afbestilles, og vi annullerer online-betalingen.

Hvis du fortryder dit køb efter afsendelse fra os, har du ret til at returnere dine varer i 14 dage fra varernes levering. Hvis du fortryder købet, er fragtomkostningerne for din egen regning. Returnering skal aftales med os inden.

Fortrydelsesretten er betinget af, at varerne returneres til vores pakkeri i væsentlig stand og mængde, som ved leveringen. CD’er, bøgerne mv. skal være uåbnende og uden skader. Vi tager et gebyr for håndtering af retur-varer, som har været anvendt, hvis der er sket en værdiforringelse ved anvendelsen.

Specialfremstillede varer og bestillingsvarer kan ikke returneres.

Købelovens almindelige regler for køb hos forretninger gælder, herunder købelovens reklamationsfrist på 24 måneder for skjulte fejl og mangler.

Aftalt returnering sker til:

Den Gyldne Cirkel

Sonnerupvej 25

3300 Frederiksværk

[email protected]

7. Ansvar

Den Gyldne Cirkel kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Den Gyldne Cirkels kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

Risikoen for vare købt hos Den Gyldne Cirkel overgår til kunden på leveringstidspunktet.

8. Henvendelser

Alle henvendelser om køb kan rettes til Den Gyldne Cirkel. Vi kan evt. give dig råd og vejledning om forståelsen af disse betingelser samt modtage eventuelle klager i anledning af køb af varer over webshoppen. Den Gyldne Cirkel har følgende adresse og telefonnummer:

Den Gyldne Cirkel
Sonnerupvej 25
3300 Frederiksværk

 

Kontonr. 1551-3628469
9

Tlf.: +45 23872424
E-mail: [email protected]
CVR.nr.: DK19103730