Den Gyldne Cirkels videnbank

Dette projekt, med artikler på vores hjemmeside, blev sat i gang i 2014 efter en beslutning i bestyrelsen for Den Gyldne Cirkel. Dengang blev det aftalt, at vi skulle have et nyt design på vores hjemmeside, der bl.a. indeholdt artikler. Hen af vejen har det udviklet sig, så man i dag vil betegne det som en vidensbank. Den indeholder p.t. godt 90 artikler om teosofi, spiritualitet og religiøsitet. Hen af vejen vil der komme flere artikler til. Tovholder og redaktør på projektet er Finn B. Langgaard i tæt samarbejde med Annette Hansen, der står for IT arbejdet.

De udlagte artikler er ikke nødvendigvis et udtryk for Den Gyldne Cirkels holdninger. Alle artiklerne ligger inden for det værdigrundlag, som er formuleret i Den Gyldne Cirkels vedtægter.

Den enkelte skribent er selv ansvarlig for de holdninger og den lærdom, der kommer til udtryk i de enkelte artikler. Artiklerne er enten underskrevet med den enkelte skribents navn. Hvis der er flere skribenter, så er artiklen underskrevet med skribenternes navne.

Artiklerne er stillet gratis til rådighed for D.G.C.
Men ejerskabet af den enkelte artiklen er skribenten.
Det vil sige: Der udbetales ikke noget honora eller royalty til skribenterne.

Bjælken under artikler med navnet Asgers artikler, er en gruppe artikler, der blev fundet på en gammel computer. Så vidt vides, har flere af dem ikke været offentliggjort før. Artiklerne er ikke forsynet med en bogliste.

Artiklerne er skrevet af: Asger Lorentsen, Yvonne Wassini, Mark Sullivan, Frank Colding, Lykke Pia Jespersen eller Finn. B. Langgaard.

Artiklerne kan frit downloades. Hvis du bruger dem i undervisningssammenhæng eller på anden måde påfør venligst en kildehenvisning: Den Gyldne Cirkels Vidensbank. Næsten alle artiklerne afsluttes med en bogliste for videre læsning og studiebrug.

Du skal være velkommen til at donere et beløb til Den Gyldne Cirkel. Det kan du gøre via vores webshop eller til konto nr. 1551 362 8469.

Må denne vidensbank komme flest mulige til gavn

God arbejdslyst, med kærlig hilsen Finn B. Langgaard.

Arkiv af artikler

Asgers artikler

Teosofi

Teosofiske Mestre

Åndelig udvikling

Spiritualitet

Lysarbejde

Religiøsitet

Teosofiske grundbegreber

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!

Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne