Debra er en 2. stråle Mester. Strålen der handler om kærlighed og visdom. Det vil sige; visdom er viden; der er vundet gennem erfaring og motiveret af kærlighed. Det er en stråleenergi eller kraft, der i sit positive aspekt bevirker, at et menneskes evner øges. Det gælder fx: Sympati, medfølelse, empati, tålmodighed og evnen til at undervise. Energien medfører også en øget sensitivitet. På langt sigt, og som det vigtigste, giver denne energi et menneske mulighed for at identificerer den tidløse sjæl. Det vil sige: Et menneske der bliver uafhængig af formen.

Denne stråleenergi har også et negativt aspekt eller en svag side. Den kan føre til; selvmedlidenhed, frygtsomhed, mindreværd, overfokusering på studier og foragt for mentale begrænsninger. Det vil sige; et menneske der betragter ophobning af viden som et mål i sig selv. Altså en viden, der ikke omsættes til visdom.

Teresa Thaning skriver om Mester Debra:

Lady Debra, den kvindelige mester på 2. stråle, er en mild og blid mester, som arbejder med at få mennesker til at nå deres højeste potentialer gennem åbning af hjertet og forståelsen af sig selv og andre. Hun arbejder med den højeste visdom og menneskets udvikling op gennem de esoteriske indvielser. Et møde med Lady Debra er et møde med en yderst overbærende og rummelig mester formidler af de dybere kærligheds- og enhedsprincipper, som ligger til grund for alt liv. Hun er i sine inkarnationer kendt for at være utrolig arbejdsom og tilsidesætter sig selv for at lade den guddommelige kærligheds indsigt gå i gennem sig til gavn for menneskehedens ophøjelse.

Hun har tidligere inkarneret som Denderra, præstinde i Kærlighedstemplet på Atlantis, og som Sct. Lucia (283/304 evt.), en kristen kvinde som blev forfulgt og slået ihjel af romerne. Forinden havde de revet hendes øjne ud, og hun opfattes i dag som helgens for de blinde. Lady Debra har også inkarneret som Clara af Assisis (1194/1253 evt.), som grundlagde Clarasisa-ordnen på samme tid som Frans af Assisi levede. Uddraget er fra side 30/31 i Teresas bog ”Beskeder fra Ærkeengle og Mestre.”

Birgitte og Peter Fich Christiansen om Mester Debra:

I bogen ”Et Vindue til Universet” skriver Birgitte og Peter Fich Christiansen om Mester Debra. Hendes slogan er ”Med mine lysstråler styrker jeg den guddommelige hjerteflamme.” Hun er den stille Moder, der arbejder med en smuk, gyldens energi, som omfatter alt med kærlighed. Hun indvirker stærkt på hjertechakraet, og opbygger forbindelsen mellem sjælen og personligheden. Hun formidler kontakt mellem Østen og Vesten sammen med Mester Lanto. Citatet er fra side 32 i bogen ”Et Vindue til Universet.”

 

Bøger der relaterer til denne artikel:

Beskeder fra ærkeengle og mestre. Teresa Thaning. Forlaget Sacred Books
En afhandling om kosmisk ild. Alice A. Bailey. Esoterisk Center Forlag
En ufuldendt selvbiografi. Alice A. Bailey. Visdomsbøgerne
Et Vindue til Universet. Birgitte og Peter Fich Christiansen. Forlaget Sphinx
De syv stråler. Alice A. Bailey. Esoterisk Center Forlag
Karma og Dharma. Alice A. Bailey. Esoterisk Center Forlag
Livets indre dimensioner. Bind 1 – Esoterisk filosofi. Niels Brøndsted. Soul Publishing
Indvielse. Alice A. Bailey. Esoterisk Center Forlag
Stof til Eftertanke. Alice A. Bailey. Esoterisk Center Forlag
Strålerne og indvielserne. Alice A. Bailey. Esoterisk Center Forlag

NB.
Da flere af de omtalte bøger, hvorfra citater og udsagn er hentet, er blevet til via clairvoyante iagttagelser og/eller kanaliseringer, så kan du læse artiklerne: ”Er clairvoyance objektiv?” – ”Kanalisering fra Mestre.” og ”Skelneevne på den åndelige vej.” I de 3 artikler behandler Asger Lorentsen kanalisering og clairvoyance indgående. Det sker bl.a. ud fra spørgsmålene: Hvordan fungere det, og hvad nærmere er det? Artiklerne er at finde under åndelig udvikling.

Hvis du vil vide mere om teosofi, åndsvidenskab og spiritualitet, så er det muligt at købe bøger og DVD´er om disse emner i vores bogudsalg eller via vores webshop. Du skal også være velkommen på vores forskellige kurser.

Se mere på: www.dengyldnecirkel.dk.

Kærlig hilsen, Finn B. Langgaard.