Mysterieskolens Esoteriske uddannelse 2021

Tema: Disciplen i Solsystemet

3 weekender: 5.-7. marts, 14.-16. maj og 1.-3. oktober 2021

Undervisning fra fredag kl. 15 til søndag kl. 16.

På vores rejse mod kosmisk bevidsthed, vil vi i 2021 stoppe op og se på det Solsystem som vi bor i, og dets relation til de nærmeste grupper af stjerner i vores galakse. I de esoteriske skrifter hører vi om Store Bjørn, Sirius, Orion og Plejaderne.

Vi hører om Det himmelske menneske, Alice A. Bailey skriver en del om dette i Kosmisk ild så denne bog bliver en grundbog til dette år, ligesom Asger Lorensens Hjertes visdom, Lucille Cedercrans´ Indtryk fra ashrammen og Martinus´ Symbol 33. To nye fag kommer frem i dette år, Lys i kroppen og Intuitiv Indføring.

Planeterne og deres plads i Solsystemet, her bruger vi livets træ, til inddeling i trianglerne og i år er det deres aura vi vil gå ud i og se hvad vi finder af mestre, engle og stråler. Vi prøver at omsætte det til indre værdier i os selv og vores virke som disciple i Solsystemet. Så lad os se når disse 3 weekender er overstået om vi står tilbage med en dybere forklaring på som forinden som foruden, som foroven som forneden.

Vi kommer også til at tage temaet op omkring de forskellige hierarkier og deres virke omkring os disciple. Lyslegemet, er det en udfordring verdens disciple står over for? Her tager vi Martinus´ Symbol 33 frem, og ser hvad han siger til os. Vi kommer i forløbet ind på emner som ufo, Merkabah, kundalini, Antahkaranaen og osv.  Vi skal desuden se på tiden og tidsoplevelse og hvordan det er at gå fra 3. stråle til anden tids oplevelse med 7. stråle ceremonielt magi. Dette skal vi se på om lørdagen.

Mesteren DK har spændende tanker til os om mentallegemet i fremtiden, dette skal vi se på om fredagen ”femte stråle dagen”

Vi kommer til at sætte fokus på det logoiske, monadiske, atmiske og kosmiske æter plan og fortsætter samarbejdet med De mindre templer og Rådene og rådskammeret Shamballa og Den om hvem intet kan siges. Er du klar til at sætte hjerte i solsystemet og hoved i himmelen.

Vi glæder os til at se jer

Formålet med uddannelsens samlede forløb er:

 • at forstå tidens udfordringer dybest muligt ud fra de indre ashrammers virke,
 • at finde vore individuelle opgaver og gruppeopgaver i mødet mellem menneskehedens nuværende udviklingsstadie og de indre ashrammers tilnærmelse
 • at gøre os mest muligt egnede til at tage disse opgaver op – især som nedfældere af syntese og samarbejde med det nye englekor, Shamballarådet, Solrådet, og åbne disse impulser i Norden.

Uddannelsen er baseret på en kombination af litteratur (Lucille Cedercrans, A.A. Bailey, Asger Lorentsen, Martinus mm.), undervisernes erfaringer med indvielsesprocessen og samarbejde med indre ashrammer samt deltagernes forståelser og erfaringer. Der lægges stor vægt på en vibrationsmæssig åbenhed for de indre ashrammer. Og der fokuseres på at gøre åndelig viden relevant som led i discipelskabstræning.

Den Esoteriske Uddannelse under Mysterieskolen

Som led i Mysterieskolen vil denne uddannelse have et hovedtema om levendegørelse af syntese og visdommen. De enkelte undervisere vil søge fornyende inspiration under forberedelsen og i selve undervisningen.

 • Gruppen som helhed vil undertiden fungere som ”forskningsgruppe” under gruppeindtuninger på dybere forståelser.
 • Der søges dybest mulig tilknytning til de 3 store mysterietemplers indvielsesstrøm og til den globale esoteriske skole i Visdommens haller og Synteseashrammen.
 • Uddannelsen søger at stimulere kreativ intelligens, levende visdom og sansen for at omsætte åndelige ideer til fysisk virkelighed.

Uddannelsens øvrige indhold
Uddannelsen vil søge at stimulere den overskyggende sjæl, enhedsbevidstheden og det indre liv i deltagerne, således at der bliver en mere levende kontakt med det åndelige riges og de indre ashrammers vibration som kærlighed, visdom og guddommelig hensigt. Der søges en særlig åbenhed for Syntese-stråleashrammens vibration og opgave.

Generelle forudsætninger
Der åbnes for nye deltagere hvert år i januar eller februar.
Jo større baggrund deltagerne har fra esoterisk litteratur, meditation og åndelige uddannelser, jo bedre kan uddannelsen følges, der bygges på en vis grundforståelse af teosofien. Den vigtigste forudsætning er et ønske om at hjælpe det åndelige rige og den guddommelige kærlighed med at integreres i menneskeheden.

Undervisere
Undervisere i 2021 er Kim Pedersen og
Lis Palsvig med krop og bevægelse, Lys i kroppen

Omfang, varighed og datoer
Uddannelsen er fordelt med tre om året (vinter, forsommer og efterår). Man kan følge uddannelsen så længe man har lyst, temaer skifter.

Litteratur, hjemmearbejde

Der må forventes en daglig meditativ praksis og et vist hjemmestudie af litteratur.

Se oversigt/skema over uddannelsesweekenderne i 2021  (herunder), med henvisning til de sider der læses.
Grundbog i 2021 bliver
Alice Bailey: Kosmisk ild,
Asger Lorentsen: Hjertets visdom,
Lucille Cedercrans: Indtryk fra ashrammen og
Martinus: Symbol 33 fra Det evige verdensbillede, bog 3

Til evt. yderligere fordybelse og inspiration:
Alice Bailey: Esoterisk psykologi ll (står en del godt om strålerne), Strålerne og indvielserne.

Asger Lorentsen: Mp3 Musik på de syv stråler, DVDs De syv stråler
Bøger, Mp3 og DVDs kan bestilles i vores webshop

Yderligere oplysninger og tilmeldinger
Tilmelding er forbeholdt medlemmer og foregår ved indsendelse af tilmeldingsskema 2021 (herunder). Bemærk at tilmelding først er gældende når der er indbetalt medlemskontingent.
Udfyld venligst også eventuelle ønsker om madordning og overnatning.

Pris og medlemskab
Den Esoteriske Uddannelse er gratis for Den Gyldne Cirkels A-medlemmer.
Som medlem optages enhver, som vil støtte Den Gyldne Cirkels formål om at være med til at forberede Den Nye Verdensimpuls og hjælpe Jorden.
Vedtægter for foreningen kan læses her.

Medlemmer betaler et kontingent, som fastlægges for et år ad gangen på generalforsamlingen

For nuværende er det DKK 4800 kr. pr år for A-medlemmer (DKK 3900 for arbejdsløse m.fl.). Kontingentet kan opdeles i kvartaler med DKK 1200/975 pr. kvartal eller pr. måned med DKK 400/325.

Deltagelse i 2021 forudsætter betaling af kontingent i hele 2021.

Tilmelding foregår ved indsendelse af tilmeldingsskema (se herunder).

Indsendes til:  [email protected] eller Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk

Formålet med uddannelsens samlede forløb er

1) At forstå tidens udfordringer dybest muligt ud fra de indre ashrammers virke,

2) At finde vore individuelle opgaver og gruppeopgaver i mødet mellem menneskehedens nuværende udviklingsstadie og de indre ashrammers tilnærmelse

3) At gøre os mest muligt egnede til at tage disse opgaver op

4) især som nedfældere af syntese og samarbejde med det nye englekor, Shamballarådet, Solrådet, og åbne disse impulser i Norden.

Uddannelsen er baseret på en kombination af litteratur (Lucille Cedercrans, A.A. Bailey, Asger Lorentsen), undervisernes erfaringer med indvielsesprocessen og samarbejde med indre ashrammer samt deltagernes forståelser og erfaringer. Der lægges stor vægt på en vibrationsmæssig åbenhed for de indre ashrammer. Og der fokuseres på at gøre åndelig viden relevant som led i discipelskabstræning.

Den Esoteriske Uddannelse under Mysterieskolen

 • Som led i Mysterieskolen vil denne uddannelse have et hovedtema om levendegørelse af syntese og visdommen. De enkelte undervisere vil søge fornyende inspiration under forberedelsen og i selve undervisningen.

 • Gruppen som helhed vil undertiden fungere som ”forskningsgruppe” under gruppeindtuninger på dybere forståelser.

 • Der søges dybest mulig tilknytning til de 3 store mysterietemplers indvielsesstrøm og til den globale esoteriske skole i Visdommens haller og Synteseashrammen.

 • Uddannelsen søger at stimulere kreativ intelligens, levende visdom og sansen for, at omsætte åndelige ideer til fysisk virkelighed.

Øvrige indhold i uddannelsen

Uddannelsens øvrige indhold

Uddannelsen vil søge at stimulere den overskyggende sjæl, enhedsbevidstheden og det indre liv i deltagerne, således at der bliver en mere levende kontakt med det åndelige riges og de indre ashrammers vibration som kærlighed, visdom og guddommelig hensigt. Der søges en særlig åbenhed for Syntese-stråleashrammens vibration og opgave.

Generelle forudsætninger

Der åbnes for nye deltagere hvert år i januar eller februar.
Jo større baggrund deltagerne har fra esoterisk litteratur, meditation og åndelige uddannelser, jo bedre kan uddannelsen følges. Den vigtigste forudsætning er et ønske om at hjælpe det åndelige rige og den guddommelige kærlighed med at integreres i menneskeheden.

Omfang, varighed og datoer

Underviser
Kim Pedersen

Uddannelsen er fordelt med tre om året (vinter, forsommer og efterår). Man kan følge uddannelsen så længe man har lyst, temaer skifter.

Tidligere temaer har været Den nye Verdensimpuls, Praktisk discibelskab, Hvid magi og Discipelskab i Den Nye Tidsalder, tilnærmelse til Shamballah.
Undervisningen er fra fredag kl. 15 til søndag kl. 16.

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt information

Sonnerupvej 25 3300 Frederiksværk

Send os en besked

  Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne