Søndags Café

ARRANGEMENTET ER AFLYST!

KRYSTAL FOREDRAG OG MEDITATION
Søndag den 22. marts kl. 13.30-16.30
v/Hekla

Så starter Søndags Caféerne igen – vi lægger ud med et spændende foredrag og meditation omkring krystaller og hvordan vi kan beskytte os mod skadelige stråler mv.
Du er meget velkommen til at komme til Lystjenesten kl.12-13.00 – det er gratis at være med. Du kan medbringe din frokost og nyde i vores skønne Cirkelsal eller i haven omkring.

Caféen åbner kl.13.30 hvor du kan købe kager, te og kaffe for en rimelig pris. Hekla starter foredraget kl.14.30

Hekla fra Krystalklar kommer og holder foredrag om; hvilke krystaller der Beskytter mennesker og husdyr mod elektrosmog fra sendemaster, mobiltelefoner, Wi-fi og andre ‘smarte’ trådløse ting, samt hvilke krystaller der Grounder os bedst, så vi kan klare modvind og holde på lyset.
Du lærer hvordan du kan anvende krystaller til at lave et beskyttende krystal grid i din have, så fugle og insekter også er beskyttede og stortrives der.
Lær også at samarbejde bevidst med krystaller. Under foredraget mediterer vi 2 gange med krystaller. En groundende meditation (10 min) og en balancerende og healende meditation (20 min).

Det er muligt at købe krystaller og Krystalklar smykker, der grounder, healer elektro hyper sensitivitet (EHS) og beskytter mod den tiltagende menneskeskabte stråling vi udsættes for overalt.
Der vil også være ‘Joy & Abundance’ krystalklar smykker, så du kan vibrere på glædes frekvensen og tiltrække velstand og overskud i dit liv. Krystalklar smykker er håndlavede unikasmykker lavet med hjertet, og med indsigt i kraftfulde krystal kombinationer.

Krystaller og smykker sælges mellem søndagens lystjeneste og foredraget, samt efter foredraget.

Kærligst Hekla og Den Gyldne Cirkel

Læs mere her:
https://www.facebook.com/krystalklarheklahekla/

12-13.00 Lystjeneste
13.30 Caféen åbner
14.30 Heklas foredrag starter

ENHED – VIDENSKAB OG SPIRITUALITET FORENET
Søndag den 26. april kl. 13.30-16.30
v/ Eskild Tjalve

Endnu en skøn Søndags café er på benene, denne gang med Eskild Tjalve som fortæller om sin nye bog, og deler af sin viden derfra.

De globale kriser kan ikke alene bremses ved, at vi opfinder nye teknologier, eller grøn vækst, eller ved at plante millioner af træer – dette vil være symptomløsninger, der kun kan mildne katastrofernes eskalering for en tid. Det ændrer ikke ved problemernes dybeste årsag, mennesket.

Den basale forudsætning for, at Jordens liv kan trives i fremtiden er, at menneskene ændrer sig og lærer at koordinere hjertet og hjernen. Herved åbner bevidstheden sig for visdom, fælles ansvarlighed og ultimativt samarbejde.

Det nye EnhedsVerdensbillede vil blive redskabet, der kan bibringe menneskene den nødvendige udvikling. EnhedsVerdensbilledet handler i sin essens om LIV og BEVIDSTHED, hvor alt er forbundet og virker ind på hinanden. De nye forskere kan se, at en ikke-fysisk dimension er reel, at den er lige så virkelig som den fysiske verden, at den står bag den og endda er årsag til den fysiske verden!

Det er formentlig den største omvæltning i videnskabens historie, vi bliver vidende til!”

Du kan være med til Lystjenesten kl.12-13.00 – og spise din medbragte frokost.
Derefter vil vores café åbne 13.30, her kan du købe te, kaffe og dejlige kager.
Eskilds oplæg starter kl.14.30
Det koster 75,- at deltage – og de går ubeskåret til at støtte centeret.

Der vil være mulighed for at købe Eskilds nye bog til caféen.

Kom i kontakt med os herunder

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked til os - vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt information

Sonnerupvej 25 3300 Frederiksværk

Send os en besked

Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne