Fredag den 31. juli

Din nye livspagt v/Søren Hauge


Workshop på Flower of Life Festival 2020

fredag den 31.7 kl. 15.00-17.30

Forestil dig at du har indgået en helt ny livspagt, hvor du gør fuldstændig op med fortidens fjendebilleder, splittelser og konflikter, og i stedet træder ud i et helt nyt land, hvor alle samarbejder med alle, hvor der er dyb værdsættelse og et rungende ”JA” til at skabe og udvikles! Hvor vildt ville det ikke være?

Den gode nyhed er, at du kan indgå denne nye livspagt her og nu, og begynde at åbne dig for alt det nye. Hemmeligheden er, at det finder sted i dig selv, og derfra breder sig ud i verden! Denne miniworkshop vil beskrive den nye livspagt du kan indgå nu i dit liv, og begynde at leve i din væren og gøren.

Den vigtige hjælper i dette er SoulFlow Metoden, som du på workshoppen får et personligt forhold til, og som du i en spirende start kan begynde at anvende i dit liv.

Søren Hauge er spirituel underviser, coach og forfatter. Han begyndte at undervise i 1981 og var i 30 år leder og underviser i teosofiske miljøer. Han har en omfattende baggrund i esoterisk psykologi og holistisk filosofi, er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har skrevet 20 bøger, heraf 3 på engelsk. Idag fokuserer han på praktisk, transformativ spiritualitet, har privat praksis med livsvejledning og SoulFlow, og arrangerer ved siden af sin undervisning og praksis spirituelle grupperejser. Søren bor med Sussie og hendes datter i Kisserup nær Lejre.

Du kan læse meget mere på hjemmesiden:
www.sorenhauge.com

Mysterieskolen

I sommeren 2007 fik vi en impuls til at skabe ”Fremtidens Mysterieskole”. Vi ser denne inspiration som et eksperiment, som Det Store Hvide Broder-søsterskab er ved at skabe ved indledningen til Vandbærerens Tidsalder. Og vi er bevidste om, at der er andre grupper som inspireres af samme impuls.

Formålet med Den Gyldne Cirkels del af Mysterieskolen:

  • At skabe en moderne uddannelse tilpasset balancen mellem hoved, hjerte og det praktiske liv
  • At løfte spiritualiteten til niveauet af skabende idealisme
  • At gøre visdommen levende, hjertet udstrømmende og viljen skabende
  • At åbne spiritualitet for det grænseløse liv, der er karakteristisk for den nye verdensimpuls

Hent brochuren over Mysterieskolen bag Den Gyldne Cirkel her

Esoterisk uddannelse

Det avancerede solprogram

Hjertehealing

Kom i kontakt med os herunder

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked til os - vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt information

Sonnerupvej 25 3300 Frederiksværk

Send os en besked

Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne