Englemagiske krystalklange – healing af hjerterne

Fredag den 27. november kl. 19.00

Før-jule-healingskoncert

I tiden op til jul oplever mange mennesker en åbning af hjertet og øget sensitivitet. Dette kan resultere i en uforklarlig følelse af tyngde og tristhed, som er svær at placere. ”Er det noget, der hører mig til, eller er det noget andet, jeg fornemmer??”

Men den kærlighedsstrøm, som opstår gennem det åbne hjerte, skaber en lysvej, hvorpå englene i store flokke kan bevæge sig tættere på vor klode. Vi kan invitere englene ind i vore hjerter og modtage deres healing, kærlighed, omsorg, trøst, opløftelse og oplysning i en mørk tid. Englenes nærvær hjælper os med at rumme de svære følelser, så vi gennem mørket kan bevæge os ind i lyset, – der, hvor Kristusenergien fødes i vore hjerter.

 

Denne aften vil der være fokus på healing af hjertesmerter i både den enkelte og i det kollektive felt. Maria og englene kaldes ind i healingen, som veksler mellem guidet meditation, spil på kvarts krystal lyre (quartzophone) og syngeskål samt kanaliseret sang, lyd og sprog (lightlanguage).

Den unikke lyre med de sprøde, sarte, rene, krystalliske toner kombineret med den særlige stemning på 432 Hz bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta meditativ tilstand i samklang med Moder Jord og Universets skabelsesenergi. At være i harmoni med Altet åbner for healing, omskabelse og opløftelse. Alle mørke, negative og uharmoniske tilstande må opløses og transformeres ved disse højfrekvente toner.

Med min stemme nærmer jeg mig disse klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt. Jeg beder om, at min stemme må være et udtryk for universets healende energi, ”mærker mig ud i gruppen” og synger det, der er behov for. Måske er det omsorg, kærlighed, opløftelse, kraft, nænsomhed eller andet, der skal udtrykkes. Måske skal min lyd dirigeres hen til et bestemt chakra på det kollektive plan.

Der afsluttes med en velsignelse af deltagerne i krystaltoner og sang.

Forholdsregler: Vi holder en god afstand, bruger håndsprit mv.

Pris: kr 150/100 (ved lavindkomst).

Tilmelding: 2628 0595. Herefter overfører du pengene via MobilePay eller bank (oplysninger gives ved tilmelding. Der er begrænset antal pladser, og du er endelig tilmeldt, når beløbet er modtaget.

Om mig: Maia Trayhorn. Operasanger, lyssanger, healer og psykospirituel krop-, stemme- og åndedrætsterapeut. Har opstartet LyssangerAkademiet med det formål at udbrede ”den hellige tone” gennem kurser, koncerter, terapi, ceremonier, velsignelser, healing mv.

www.lyssanger.dk

Kom i kontakt med os

Tøv ikke med at ringe eller skrive en besked - vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt information

Sonnerupvej 25 3300 Frederiksværk

Send os en besked

    Den Gyldne Cirkel © 2020 | Udviklet af Jeanne Boll fra Webkonsulenterne