Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagscafé “Præsentation af mine nye krystalinstrumenter”

23/01/2022 kl. 14:00-16:30

v/ Maia Trayhorn  LyssangerAkademiet.dk.     

I november besøgte jeg og en veninde KristallenKlang i Hilders i Tyskland, – et spændende sted med et bugnende udvalg af de smukkeste instrumenter, som de selv designer og producerer i 99 % ren kvarts krystal.
Et bestemt instrument – Solfeggia´en, havde på forhånd vakt min interesse. Instrumentet er stemt i de særlige solfeggio-frekvenser – brugt i tidligere tider, men gemt bort og glemt men nu fundet frem af glemslen igen. Disse frekvenser er tillagt helt særlige og dybt healende og transformerende egenskaber. Bl.a. har forsøg vist, at 528 Hz frekvensen har kunne gendanne skadet DNA. Dog ikke afprøvet på levende væsener, men aner man måske nogle perspektiver her?
Kom selv og lyt.
Derudover blev det til et lille krystalinstrument stemt i 432 Hz med de højeste fine klange, samt en entone-stav/scepter i kompakt krystal.

Ved denne søndagscafé på Den gyldne Cirkel vil jeg fortælle om mine nye instrumenter, og demonstrere deres forskellige stemninger.
Der bliver mulighed for at stille spørgsmål, og jeg vil afslutte med en healingsmeditation, hvor jeg vil bruge alle mine instrumenter med samt min stemme.

Arrangementet incl. pausetraktement koster 120 kr (100 for medlemmer), som betales i døren, eller mobile Pay 28058. Jeg donerer entreindtægten til DGC.

Du har mulighed for at komme allerede kl. 12 og deltage i lystjeneste på DGC. Bagefter kan du spise din medbragte madpakke og måske få en god snak.

Det vil glæde mig at se rigtig mange af jer til en hyggelig søndagscafé med krystalklang (og kage)

Kærlig hilsen
Maia Trayhorn 
www.Lyssangerakademiet.dk

Detaljer

Dato:
23/01/2022
Tidspunkt:
14:00-16:30
Begivenhed Kategori: