Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Qi gong v/ Pia Hagensen

29/10/2024 kl. 19:00-20:30

Event Series Event Series (See All)

Som led i vores heling/bevægelses tirsdage, vil Pia Hagensen holde Qi gong aften, den tredie  tirsdag i måneden, fra klokken 19 til 20.30. I salen på Birkemosegård, Den Gyldne Cirkel. Sonnerupvej 25.  3300 Frederiksværk

Qigong
Qigong er en blid, men samitidig kraftfuld form for bevægelse.
Øvelserne udføres stående, med de kan også udføres siddende  – alle kan være med !
Det er en rolig træningsform, som har sin oprindelse i ældgammel kinesisk bevægelses kunst, og øvelserne udføres relativt langsomt, som en slags mindfullness i bevægelse.
De rolige bevægelser virker afstressende, og samtidigt trænes kroppens muskler igennem ved blide stræk, og der opnås bedre balance og bevægelighed. 
Livskraften (Qi) opbygges, og derved forbedres kroppens energiflow, og alt i alt bidrager regelmæssig qigong til dit fysiske og psykiske velbefindende, bedre søvn, og træningen kan givetil større overskud og nærvær i hverdagen.
Vi slutter af med en liggende guidet afspænding.
 
Medbring; Yogamåtte, tæppe, lille pude og drikkedunk, og eventuelt lette træningssko  – man kan også træne i bare fødder.

Qigong instruktør, Pia Hagensen.

Jeg arbejder til dagligt som folkeskolelærer, og efter med stort udbytte at have trænet qigong i en årrække, valgte jeg at tage instruktør uddannelsen ved Qigongzen Academy. Marts 2024 starter jeg på Masterclass forløbet.

Undervisningen er fra kl. 19.00-20.30
Deltagerne betaler ved ankomst Mobil Pay 28O58 eller kontant.

Pris:  

Medlemmer 100,-  pr. gang
Ikke medlemmer120.- pr. gang

Der er ingen tilmelding, man kommer bare…

Detaljer

Dato:
29/10/2024
Tidspunkt:
19:00-20:30
Series:
Begivenhed Kategori: