Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom og få en gratis prøvetime-klangskåle healing

21/11/2023 kl. 19:00-20:30

Nogle af vore dygtige behandlere og underviser stiller sig til rådighed for en gratis prøvetime her på
DenGyldneCirkel.dk Birkemosegård i løbet af sidste halvdel af 2023.

BEVÆGELSE * KROP * HEALING

Pia Maria Sophia
Hjerte Healings- og kropsterapeut, Psyko’spirituel/åndelig Livsvejleder, Håndlæser, Reiki’mester teacher, Deechagiver, Meditationsguide og underviser.
Healing er blid, fin, dyb, forløsende og forvandlende, og på sin helt særlige måde magisk. Giver indre ro’ og støtter præcis der’ hvor du lige nu i livet, har allermest brug for kærlig omsorg og healing.
Healingen hjælper dig’ i at tage imod og åbne op, ind til dit helt unikke indre hjerterum.
Healingen løsner kroppens smerter, skaber klarhed om det’ der fylder for’ meget i din ydre verden, i dit følelsesliv, samt i det der i dig kræver fokus for, at du personligt kan følge med den udvikling og forvandling, der lige nu er ved at tage form, i dit liv

Karima Kirkegaard
Yoga
Er du en af dem der aldrig har prøvet yoga før eller ikke nok til at yogaen har sat sine spor, så kom gerne til en helt gratis prøvetime. Du skal ikke holde dig tilbage med at tilmelde dig en prøvetime, hvis du har fysiske eller psykiske skavanker. Jeg har 12 års undervisning erfaring, og du vil være i trygge hænder.
Jeg glæder mig til at møde dig.

Susan Haugen
klangskåle healing
Jeg hedder Susan Haugen. Er uddannet grafiker, zoneterapeut, Access Bars healer, og theosis healer. Santa Shakya fra Nepal har uddannet mig i at mestre de healende tibetanske klangskåle.
Denne eftermiddag vil jeg udøve en healende klangkoncert med fuldmåne chakraskåle, syngeskåle, gong og krystalskåle og skabe et healende rum, hvor al tankemylder, spændinger, smerte slippes og kroppen får mulighed for at føle den balance, harmoni og ro, kroppen har brug for.

Jacob Isbrand
Tai Chi
Jacob Isbrand har beskæftiget sig med Tai Chi og Chi Gong 1983. han er elev af Mester Kai ying Tung og deltager stadigvæk i hans Master klasser, der afholdes i Danmark, Europa og Usa.
Jacob isbrand startede med at undervise Tai Chi i 1988.
Tai Chi Chuan er en gammelt kinesisk kunstart, som med sine langsomme, kontrollerede bevægelser, styrker balance, koncentration og koordination. Ved kontinuerlig udøvelse har Tai chi en særdeles gavnlig indflydelse på helbredet - fysisk såvel som mentalt. Tai Chi er et fantastisk redskab til at skabe ro og balance i sindet og kroppens energier.

Cornelia
Ecstatic Dance
Ecstatic Dance is an invitation to approach dance as a moving meditation allowing your mind to be an observer of what is unfolding. A space where the heart is the dominating guiding force of the body movement.
We always work with intention for what you wish to get out of your dance journey. Throughout the warm up, you will be guided into your body on an explorative journey to open up to your higher self and the possibility of receiving insights to any question you may hold.

Ekstatisk dans er en invitation til at nærme sig dans som en bevægende meditation, der tillader dit sind at være en observatør af, hvad der udspiller sig. Et rum, hvor hjertet er den dominerende ledende kraft i kropsbevægelsen.
Vi arbejder altid med intention om, hvad du ønsker at få ud af din danserejse. Gennem opvarmningen vil du blive guidet ind i din krop på en udforskende rejse for at åbne op for dit højere selv og muligheden for at modtage indsigt i ethvert spørgsmål, du måtte have.

corneliachristensen.com

Rolf Demsy
Bevægelses Healing/dans
Jeg har arbejdet med bevægelse, dans og healing siden 2012.
Er en kombination af healing, bevægelse og fri dans.
I denne proces bruges kroppens egen viden og evne til at regenerere de områder der er knyttet til ubalancer og traumatiske hændelser.
Hver session starter med en guidet meditativ øvelse.

Detaljer

Dato:
21/11/2023
Tidspunkt:
19:00-20:30
Begivenhed Kategori: