Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Eurytmi v/Ilanni & Kaj

02/08/2020 kl. 10:00-11:00

RUMMET I MENNESKET, MENNESKET I RUMMET”
HARMONISK BEVÆGELSE TIL LEVENDE MUSIK

En helt ny og anderledes bevægelsesform kaldet Eurytmi!
v/ Ilanni L. M. Jensen og Kaj Brønholt på flygel.

Vi vil tage udgangspunkt i blide bevægelser som skaber harmoni, ro og centrering i dig, styrker din vitalitet, bevidstgør energifeltet omkring dig og stimulerer åndedrættet.
Vi vil udføre bevægelser, som en meditation i bevægelse. Enkle bevægelser som du kan tage med hjem og bruge i din hverdag.
Senere bevæger vi os sammen ind i det levende felt mellem os. Menneske mødet, centrum og periferi, jeg, du og vi er i fokus. Sammen kommer vi i en tilstand af flow og fælles glæde.
Vi afslutter med at modtage krystalskålens magiske lydbad.
At deltage kræver ikke at du er i god fysisk form, bare at du har lyst!
Det er absolut en oplevelse værd. Det bliver sjovt og inderligt.

Jeg hedder Ilanni Mona Jensen. Jeg har i mere end 20 år undervist og vejledt mennesker på den spirituelle vej både voksne, unge, børn og udviklingshæmmede. Mit udgangspunkt er bl.a eurytmien. Jeg er uddannet og arbejder som Ny Tids Healer, Kanal og Spirituel Vejleder.
Sammenlagt er det effektive redskaber til at bevidstgøre de mønstre, få opløst de blokeringer, både psykisk såvel som fysiske, der holder dig fast og forhindrer dig i at opnå det du virkelig ønsker skal ske i dit liv. Du får mulighed for at “skyde genvej” – det vil sige opnå de ønskede resultater hurtigere end hvis du havde fulgt dine sædvanlige mønstre.
Min overbevisnig er: “du er aldrig alene, der er så meget støtte, kærlighed og lys at hente fra den anden verden! Du kan skabe og manifestere så meget selv, hvis du vælger at være autentisk, bevare din integritet frem for alt og din vilje til at ville det gode og sande. Nogen gange kræver det bare et lille kærligt skub, eller et ordentligt spark, i den rigtige retning”
Mit livs formål er at hjælpe og støtte mennesker på bedst mulig måde.

https://www.ilannisunivers.com/

Detaljer

Dato:
02/08/2020
Tidspunkt:
10:00-11:00
Begivenhed Kategori: