Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event Series Event Series: Danse glæde v/ Dorthe Lykke

Danse glæde v/ Dorthe Lykke

05/11/2024 kl. 19:00-20:30

Som led i vores heling/bevægelses tirsdage, vil Dorthe Lykke holde danse aften, hver 1. tirsdag i måneden, fra klokken 19 til 20.30.

 I salen på Birkemosegård, Den Gyldne Cirkel. Sonnerupvej 25.  3300 Frederiksværk

Dorthe Lykke

Har en baggrund som sygeplejerske, kropsterapeut, og er Groove facilitator til voksne og børn. Hun har de sidste 6 år udbredt danseglæde til voksne og børns glæde og trivsel i livet, til at leve livet i nuet, indefra og ud med hjertet forrest. Se mere https://www.dorthelykke.dk

 

Danseglæde, flow og fordybelse i et trygt fælleskab
Kom og vær med til dans og glad bevægelse i den Gyldne cirkel med det magiske dansegulv, som skaber en smuk og særlig ramme for det trygge dansefællesskab.
Vi slipper dansefødderne fri, bevæger energien ned i kroppen, ind i hjertet, styrker kontakten

indad, og giver kroppene et kærligt, selvforkælende energi boost og ”pusterum”, med fokus på velvære i krop, sind, ånd og sjæl.

Der kræves ingen danseerfaring. Men mod og lyst til at gå på opdagelse i, hvad bevægelse og musik kan, når vi tillader det, hengiver os, overgiver os til at bevæge energien, være med det, der er, uden at dømme noget som helst – hvad sker der så? Energy in motion. Danse seancen er inspireret af Groove – metoden, dansegulvet hvor ALLE kan være med fra 18 år til 100 + Groove er verdens nemmeste danse metode, UMULIGT at gøre forkert. Simple trin og rytmer guides hele vejen, inspireret af alverdens skøn musik, mange forskellige genrer, stilarter og stemninger.

Du kan forvente en kreativ, mindfull stund i krop og sjæl, med sjov og nærende kreativ bevægelse, hvor du inviteres til nye måder at bevæge kroppen på, og øvelse i at forbinde sig og mærke indad.

Det er en ny guidet danserejse hver gang, til indre glæde, leg, lethed, livfuldhed, livsgnist, livskraft, styrke, dyb indre ro. Vi danser og bevæger os, er med det hele – blidt, langsomt, flydende, svævende, skørt, kraftfuldt, indadvendt, udadvendt, maskulin, feminin og alt midt i mellem, også inspireret af elementer vand, ild, luft, jord, ånd. Alle støttes og opmuntres til at udfolde sig og udtrykke sig på deres egen unikke måde, så det føles rart og rigtig. Quot Groove quot; er slang for at være i flow – at have en skøn oplevelse – et pusterum, hvor du glemmer alt om tid og sted.
Dansen efterfølges af personlig tid, til at forankre og mærke indad og give kroppen den opmærksomhed den kalder på og timen afsluttes med guidning ind i ro og stilhed/ afspænding i kroppen.

Praktisk: Den gyldne cirkel har yogamåtte, og tæpper til afspænding. Medbring vandflaske og ifør dig behageligt tøj så du kan bevæge dig frit. Gerne lag på lag, så du kan justere undervejs. Garanti for sved på panden og smil på læben :0)

Dansen er fra kl. 19.00-20.30
Deltagerne betaler ved ankomst Mobil Pay eller kontant.

Pris:  

Medlemmer 100,-  pr. gang
Ikke medlemmer120.- pr. gang

Der er ingen tilmelding, man kommer bare…

Detaljer

Dato:
05/11/2024
Tidspunkt:
19:00-20:30
Series:
Begivenhed Kategori: