Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

At Navigere i Ukendt Land 1. Del

05/02/2022 kl. 10:00-06/02/2022 kl. 16:00

v/ Eskild Tjalve

Pris pr. modul: 1.600 kr.

NB: Hvis du tilmelder dig begge moduler og betaler samtidigt for begge, får du 350 kr. i rabat.

 

1. Modul: 5.-6. febr. 2022
2. Modul: 12.-13. marts 2022

www.eskildtjalve.dk

 

At Navigere i Ukendt Land
Modul 1
:
Intuition og Hjertets Visdom

Frederiksværk d. 5.-6. febr.
Pris 1.600 kr.

Styrk din sjælskontakt, intuition (indre sanser) og skaberkraft, og forbered dig på at være medskaber af et helt nyt samfund, en ny civilisation, hvor også naturen får sin rette plads som forudsætning for en verden i harmoni og balance. Den gamle civilisation krakkelerer og vælter som domino-brikker. Der bliver brug for en så enorm stor nytænkning, fleksibilitet og kreativitet, som aldrig er set før. Janteloven dør, fugl Fønix rejser sig, og ørnen flyver mod højderne!

Der er ingen der skaber det for os, der er ingen opskrift på forhånd, men vi ved bare, at vi skal finde sammen og skabe i fællesskab.

MEN: Når vejen ikke eksisterer, og der heller ikke er nogen opskrift – hvad gør vi så!!??

Intellekt, logik og materialisme er primært det, som det gamle samfund blev bygget på, og det kørte Jordkloden og dens liv i sænk. Heldigvis har rigtig mange åbnet sig for, at vejen frem kun findes ud fra hjertets visdom, dvs. evnen til at omfatte helhed og sammenhænge. Dette er baggrunden for de indre sanser, hvor vi i denne weekend primært vil beskæftige os med intuitionen. Så pionererne bliver dem, der er sensitive overfor de indre verdener, dem der lytter til den indre stilhed og modtager hjælp. inspiration og vejledning gennem den højere bevidstheds tavse sprog.

Vi skal i denne weekend arbejde med at forstå, hvordan intuitionen og dermed en højere bevidsthed udvikles. Alle kan vi komme et trin eller flere trin op, på baggrund af alle de kosmiske energier, som jordkloden og vi mennesker har modtaget i de sidste 2 år. Vores hjerte er blevet åbnet mere og mere, og det er meget sandsynligt, at din intuition er udviklet mere end du helt har opdaget. Du skal opleve hvor meget, der er muligt for dig på nuværende tidspunkt.

Vi skal i løbet af weekenden lave mange praktiske øvelser vedrørende de indre sanser. Èn del af det er at forstå hvordan sanserne fungerer, hvad der fremmer dem, og hvad der bremser dem. På denne måde forfiner vi vores redskaber til at navigere uden landkort, men alligevel i tillid, glæde, kærlighed og visdom. Vi bliver stadig stærkere tjenere for Det Højeste, og vi kan styrke vores dedikation og vores indsats som pionerer og fakkelbærere.

Naturen som tema
De indre sanser kan opøves og trænes i forbindelse med mange emner, ligesom en håndværkers redskaber kan bruges til at bygge mange forskellige ting. I denne weekend vil en del af øvelserne handle om naturen, da den rummer rene og uspolerede energier, som ikke forstyrres af menneskers indblanding eller generende energier fra f.eks. byer. Vi mennesker og naturen er en ENHED, og det er i den kommende tid, at menneskeheden vil åbne sig for naturens hellighed. Naturen er noget af det mest relevante og spændende vi mennesker kan beskæftige os med!

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE: At du kender til meditation, så du kan blive stille i dit indre.

 

At Navigere i Ukendt Land
Modul 2:

At Manifestere Det Nye Samfund

Frederiksværk d. 12.-13. marts
Pris 1.600 kr

I kursets Modul 1 arbejder vi en del med de forskellige indre sanser, specielt intuitionen, og vi vil se, hvordan vores bevidsthed kan bringes til at påvirke den fysiske verden bl.a. i naturen.

I modul 2 skal vi arbejde med bevidst at manifestere i den fysiske verden ud fra forskellige metoder og forskellige typer af emner/projkter. Der vil være casestories til flere af metoderne, der belyser de forskellige ligheder og forskelle samt fordele og ulemper. Vi skal arbejde med konkrete øvelser i at manifestere.

Vi skal arbejde med forståelse af visioner, hvor vi kan få ideer fra, og hvordan vi kan udtrykke dem, så vi kan ”se” dem og mærke dem/opleve dem under manifestationsarbejdet. Der kommer også fokus på, at visioner skal formuleres på det rette niveau – ikke for stort og ikke for lille.

En vigtig del af weekenden vil handle om din livsopgave (fra nu af). Hvad du er inkarneret for at udleve fremover, hvor så meget nyt skal skabes. Hvordan vil du/kan du bidrage til det nye samfund? Du skal indkredse  dét, der får dit hjerte til at åbne sig på vid gab, for dét dit hjerte brænder for, og det du vælger at dedikere dig til.

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE: At Navigere i Ukendt Land - Modul 1.

Praktiske forhold

Sted:
Den Gyldne Cirkel, Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk
Modul 1: 5.-6. febr. lørdag 10-17, søndag 9 - 16
Modul 2: 12.-13. marts, lørdag 10-17, søndag 9 – 16

Kursuspris
: 1.600 kr. pr. Modul

Information og kursustilmelding:
Eskild Tjalve - på [email protected] 
NB- det er vigtigt at bruge e-mail,
så jeg ikke skal lede på forskellige andre medier
Evt. tlf:  60 88 78 44

Betaling til Konto: 8401-1090382 eller MobilePay: 60 88 78 44
HUSK tydeligt at skrive dit navn og hvad det er betaling for: modul navn og dato
Pris 1.600 kr. pr. modul
Depositum 500 kr. betales ved tilmelding
Evt. restbeløb betales senest 1 uge før modulet, så vi kan se indbetalingen inden vi starter.
NB – Rabat: Hvis du tilmelder dig begge moduler og betaler for begge samtidigt ved tilmeldingen, får du rabat. så du kun skal betale 2.500 kr. i alt (dvs. 700 kr. i rabat)
Overnatning og ophold
Den Gyldne Cirkel
Medlemmer / ikke-medlemmer:
Eneværelse pr. nat: kr. 255,- / 300,-  .
2 sengs værelse pr. person - pr. nat: kr. 210,- / 250,-.
Flersengsrum pr. person - pr. nat:  kr. 145,- / 170,-
Telt pr. person - pr. nat: kr. 75,- /100,-
Der kan lejes sengetøj og håndklæde for 30 kr.
NB: Reservation og betaling vedr. overnatning direkte til DGC:  [email protected]
eller evt- 23 87 24 24, men der er kun tlf. tid:  to. 11 – 15 og fr. 13 – 15.
Der betales senest 3 dage før ankomst.

Bemærk: Den Gyldne Cirkel er bygget op og drives udelukkende af frivillige for at priserne kan holdes nede. Det betyder at deltagerne skal deltage ved forskellige mindre opgaver i forbindelse med kursets gennemførelse, samt at man selv sørger for at rydde op og rengøre efter sig.

Diverse
Medbring frokost og evt. morgenmad og evt. aftensmad.
Medbring skriveredskaber. 

Min bog ENHED – videnskab og spiritualitet forenet beskriver grundlaget for at arbejde med og forstå højere bevidsthed, og hvordan alt er forbundet. Det er ting vi arbejder med på kurserne. Den kan købes med rabat for kursusdeltagere. Normalprisen er 375 kr. – du får rabat på 100 kr.

Kontakt        
Eskild Tjalve     [email protected]     60 88 78 44

Detaljer

Start:
05/02/2022 kl. 10:00
Slut:
06/02/2022 kl. 16:00
Begivenhed Kategori: