Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Astrologisk Lysarbejder Uddannelse – Gratis online introdag den 15. januar kl. 10-14. Nærmere info gives ved tilmelding.

15/01/2022 kl. 10:00-14:00

Astrologisk Lysabejder Uddannelse er en ny uddannelse, der kombinerer astrologiens visdomstilgang med en lysarbejder tilgang, der er inspireret af Den Gyldne Cirkel.

På uddannelsen inviteres du på en dyb sjælelig og åndelig udviklingsrejse, samtidig med at du lærer lysarbejder teknikker, så du kan gøre en større forskel på Jorden igennem energiarbejde.

Du får en basis indføring i astrologiens verden med stjernetegn, planeter og huse.

Samtidig gås der dybere, således at du får astrologisk viden om udvikling, sensitivitet og chakrasystemet. Du møder de fire nye planeter, fuldmånernes udviklingsrejse, og du sætter en fod indenfor i den åndelige (heliocentriske) astrologi.

Fokus er på horoskop tydning, hvor astrologien bliver konkret, når der tydes horoskoper.

Du introduceres både til den personlige psykologiske, esoteriske og åndelige astrologi.

Lysarbejder teknikker og forståelser, som du bl.a. vil møde, er opbygningen af legemerne, chakrasystemet, Mestre og guider i de indre verdener, hellig geografi (specielle energisteder i naturen og verden), meditation og lystjenester.

Uddannelsen afsluttes med et diplom.

Niveauet er til begyndere, så du behøver ikke forkundskab.

Du kan også være med, hvis kender lidt til temaerne, for der vil være masser af nyt indenfor især det astrologiske område.

Underviser: Din hovedunderviser er Charlotte Christiansen, der har stiftet Astrologisk Mysterieskole. Charlotte er dybt passioneret omkring astrologi og vores mulighed for at bidrage positivt til verden.

Hun er uddannet Esoterisk Astrolog fra Astrologisk Akademi i 2018, og har siden arbejdet med egne forståelser især indenfor den heliocentriske astrologi.

Samtidig har Charlotte et væld af uddannelser fra Den Gyldne Cirkel og andre alternative kilder i rygsækken. Hun er stadig i gang med sin åndelige videreuddannelse, og for tiden er det indenfor Journey universet. Hun glæder sig til (måske) at undervise dig.

Der vil være gæsteunderviser en dag.

 Det praktiske:

Uddannelsen foregår over 1 år fordelt på 6 weekender. Den starter i februar 2022, og der ligger 3 weekender forår og 3 efterår.

Pris: 9000 kr.

Uddannelsen er et sammenhængende hele, sådan at hver weekend er en forudsætning for den næste. Alle weekender skal gennemføres for at kunne modtage diplom. Medmindre andet aftales med underviser.

Sted: Den Gyldne Cirkel, Frederiksværk.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Charlotte på mail: [email protected] eller tlf. 30220855.

Datoer for uddannelsen meldes snarest ud.

Læs mere om uddannelsen

Detaljer

Dato:
15/01/2022
Tidspunkt:
10:00-14:00
Begivenhed Kategori: