Golden Age Master Class 2021

Det æteriske fællesskab City of Light har i samarbejde med Golden Child Energy åbnet op for tilmeldinger til hold 5 på vores højfrekvente Accession uddannelse “Golden Age Master Class 2021” i Den Gyldne Tidsalders 5. dimension. Det er os en glæde at hermed invitere dig med på en rejse med City of Light igennem dimensionerne over 8 moduler.

Vi er så heldige at få lov til at være hos Den Gyldne Cirkel i Frederiksværk, som har nogle helt fantastiske omgivelser og hvor der er også mulighed for at leje et værelse til overnatning.

Vi starter uddannelsen 29.-30. maj. 2021

Læs nærmere uddannelsen på
www.city-of-light.dk/uddannelse.html

City of Light har udviklet enkle healings-og afbalanceringsmetoder, som du lærer at bruge på dig selv og andre. Uddannelsen er derfor både for behandlere og deltagere, som ikke er behandlere.

Den unikke City of Light energi frekvenshealing er på en gang blid, kraftfuld, dybtgående og effektfuld. Du kommer helt ind i din essens. Herfra fintunes din egen frekvens og det er herefter nemt og smertefrit at give slip på unødvendig bagage, implantater, traumer mm. Vi arbejder med højfrekvente krystalværktøjer kodet i City of Light for at ramme energier og frekvenser 100% i tests og balanceringer.

Uddannelsen er for alle interesserede, der føler sig tiltrukket og har lyst til at være med. Teori og dertilhørende manual er enkel og let forståelig. Behandlingsteknikkerne kan let tilegnes af enhver og de tilpasses den enkeltes særlige evner.

 

Du vil opleve en indførelse i det æteriske fællesskab City of Light og energier og frekvenser i Den Gyldne Tidsalder, samt om alt det City of Light formidler med stjernefolk og højfrekvente kodede krystalværktøjer.

Vi glæder os til at møde dig.

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Golden Age Transformation Teacher

_______________________________________________

Datoer for moduler
Selve Golden Age Master Class uddannelsen har 8 modulweekender fordelt på 1 år.

For 2021 ligger moduler og weekender som følger:

Modul 1 POWER den 29.-30. maj
Modul 2 AKTIVERING 1 den 26.-27. juni
Modul 3 AKTIVERING 2 dato er på vej
Modul 4 KOMMUNIKATION 1 den 14.-15. august
Modul 5 KOMMUNIKATION 2 den 18.-19. september
Modul 6 ENERGI den 23.-24. oktober
Modul 7 BEVIDSTHED 1 den 27.-28. november
Modul 8 BEVIDSTHED 2 d. 8. dec. 2021
Modul 8 BEVIDSTHED 3 d. 29. – 30. jan 2022

Alle dage kl. 9-17 i Solsalen hos Den Gyldne Cirkel, Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk.

Overnatning på Birkemosegård, bestilles på [email protected]